​10 modelet e makinave me hidrogjen

Kohët e fundit, prodhuesit e makinave po orientohen gjithmonë e më shumë drejt zhvillimit të makinave me hidrogjen.

 

Jo shumë njerëz janë njohur me këtë hap të ri të teknologjisë dhe aktualisht, vetëm në Kaliforni ka stacione për furnizimin e makinave me hidrogjen.  Toyota dhe Honda janë kompanitë e vetme që e kanë hedhur në treg modelin e tyre të makinave me hidrogje, ndërkohë që shumë prodhuesë janë duke punuar që të kenë në treg modelin përkatës, brenda 5 viteve të ardhshme.  Më poshtë kemi 10 modelet e makinave me hidrogjen, të cilat po zhvillohen nga prodhuesit e makinave.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme