A e keni ditur me çka merren rejat e artistëve tanë?(Foto)

A ekziston vetëm fama ? A duhet te jen primare edhe personaliteti i personit ? Siç e dimë artistët tanë përveç karrierës së tyre mburren edhe me familjen e tyre , këto janë edhe rejat e artisteve tanë.

Ariana Fejzullahu

Siç e njohim si reja e Sabri Fejzullahut , ajo kohëve të fundit është e dhënë pas modës, ndoshta i mungon koha prej modeleje, dhe shfaq kohë pas kohë entuziazmin që ajo ka për profesionin .Ariana është një vajzë nga Drenica , ,  për shkak të angazhimeve ajo është në përkujdesje të fëmijëve të saj !

Albertina Krajkova

 E njohur si reja e Afrim Muçiqit . Albertina një vajzë me shumë elegancë por edhe me një mençuri dhe me një karkater të fortë .. Ajo tani punon në ambasadën Gjermane.  Albertina para së gjithash sapo ka diplomuar në Universitet e Prishtinës. Pas diplomimit ajo filloi menjëherë me Fakultetin tjetër të degës “ Shkenca Politike & Administrat Publike . Shumë me fat Afrimi për rejen e ti .

Learta Jakupi

E njohur si reja e Shyhrete Behlulit , e cila ka një bukuri natyrale dhe është një person shumë i ëmbël. Ajo ka jetuar dhe rritur në Zvicer. Profesioni i Leartës është solo këndimi, ndërsa ka përfunduar studimet në edukim. Martesa e Leartës bëri një bujë të madhe në medie.

Egzona Brahimaj

 Egzona e njohur si reja Nustretit dhe Meritës apo nusja e Albatritit , Egzona është një vajzë nga Gjakova , Egzona ka një biznes te vetin që merret me sallon bukurie, përmirësimin e vetullave, si duket puna po i shkon mire. /Kosovarja/