A e keni parë ndonjëherë bashkëshorten e Sami Lushtakut, njihuni me të (Foto)

              E enjte, 03 Nentor 2016  – Sakte.net  /

Të gjithë i keni parë dhe jeni njoftuar me bashkëshortet e deputetëve e të kryetarëve të komunave të Kosovës, të cilat janë përfolur në mediat rozë në vend, por jo edhe me bashkëshorten e kryetarit të komunës së Skenderajt, Sami Lushtakut, shkruan “Gazetablic”.

 

Bashkëshortja e Sami Lushtakut është një nënë shumë e mirë, por dhe një bashkëshorte mjaft besnike, ajo me plot përkushtim ua dha edukatën fëmijëve të të parit të komunës së Skenderajt, Sami Lushtakut.