A ju kujtohen “motrat” tek seriali “Pasionet e Fshehta” (Foto)

Seriali i njohur spanjoll “Pasionet e Fshehta” ose ” Pasion de Gavilanas” kishte pushtuar zemrën e mijëra shikuesve shqiptarë e kjo për faktin së në të ishin pjesë tri aktoret superseksi: Dana Garcia (Norma), Natasha Klauss ( Sarita) dhe Paola Rey (Himena).

Tri motrat duket se po e mbajnë veten në top formë.

Shiko se di duken ato sot.

Dana Garcia

Paola Rey

Natasha Klauss