Adea e vogël që njihnit, bëhet një femër bombastike

Adea Pula ishte këngëtare e cila këndonte këngë për fëmijë, ndërsa tani është bërë një femër shuëm e suksesshme, por dhe shumë seksi.

Në fotogarfinë që tani ka bërë publike, ajo duket shumë tërheqëse, madje me gjoksin që ka zbuluar, ajo duket tejet bombastike, shkruan GazetaBlic.com