Akuza të reja: A është plagjiaturë kënga fituese e Eurovision?

Joris Lisns, një anëtar i grupit rock “The Vendettas”, bëri vërejtje kur ai i tha RTL holandeze se kënga fituese “Zitti e Buoni” fitoi së pari në “Sanremo”, pastaj në Roterdam, por që kënga të kujton pjesë të hitit të tij “The Vendettas”.

Ky grup muzikor, parashikon RTL, nuk do të marrë asnjë masë ligjore kundër këngëtarëve italianë.

“Këta të rinj ende nuk kishin lindur kur ne kishim bandën tonë rock”, pranoi këngëtari, por shtoi se nuk ishte plotësisht i sigurt se ata e kishin vjedhur këngën e tyre:

Gjykojeni vetë nëse Demiano dhe anëtarët e grupit të tij me të vërtetë e kanë plagjiaturë këngën: