Alpinistë nga Kosova dhe Maqedonia marshojnë në bjeshkët e Sharrit (FOTO)

Alpinistë të ndryshëm nga Kosova dhe Maqedonia , si nga Tetova, Shkupi, Ferizaj e Drenica kanë realizuar një marsh në bjeshkët e Sharrit mbi Tetovë.

Të organizuar nga Alpine Guides – Klubi Alpin Tetova, alpinistët kanë realizuar ecje malore nga fshati Bozofcë e deri në Ujvarën e Leshnicës. Ata zotohen për bashkëpunime tjera të këtij lloji./Telegraf/