Arsenal ‘masakrohet’ në Facebook (FOTO)

Këtë humbje me rezultat të thellë tifozët e shumtë e kanë shfrytëzuar dhe kanë filluar të tallen me Arsenalin në mënyra të ndryshme.

Pas humbjes turpëruese 5-1 ndaj Bayern Munichut, Arsenali është kryqëzuar në media, por dhe në rrjetet sociale.

Këtë humbje me rezultat të thellë tifozët e shumtë e kanë shfrytëzuar dhe kanë filluar të tallen me Arsenalin në mënyra të ndryshme.

Kujtojmë që “topçinjtë” janë pranë eliminimit ndërsa ndeshja e kthimit do të luhet pas dy javësh në “Emirate Stadium”.