Burri me familjen më të madhe në botë, ka 39 gra dhe 94 fëmijë (Foto)

Ziona Chana, 67 vjeç, që predikon poligaminë, ka krijuar familjen më të madhe në botë. Ai ka 39 gra, 94 fëmijë, 33 nipër dhe 14 kunata. Familja e Ziona, jeton e gjitha në të njëjtën banesë, por ai ende nuk është i kënaqur.

 

Thotë se ka dëshirë që të shtojë sërish numrin e grave, në mënyrë që t’i japin sa më shumë fëmijë. Historia e kësaj “tribuje”, vjen nga Mizoram, që ndodhet në veri-lindje të Indisë, në kufi më Birmaninë dhe Bangladeshin.

Ziona jeton në një shtëpi me 4 kate, 100 dhoma që mund të strehohen të gjithë të afërmit e tij. Gratë ndajnë një dhomë gjumë, pranë dhomës ku ndodhet krevati i burrit: në fshat tregojnë që atij i pëlqen shumë të jetë nën shoqërinë e 7-8 grave, që duhet ta ndjekin në çdo moment të ditës.

Fëmijët dhe gratë e tyre, së bashku me vogëlushët, jetojnë në dhoma të ndryshme të të njëjtit kompleks, por ndajnë të njëjtën kuzhinë.

Megjithë këta njerëz në shtëpi, ka turne dhe rregulla për tu respektuar: kështu që gratë merren me kuzhinën, vajzat pastrojnë dhomat dhe lajnë rrobat, ndërsa meshkujt merren me bujqësi dhe blegtori.

Kreu i kësaj “organizate”, është Zathiangi, 69 vjeç, gruaja e parë e tij, të cilën e ka njohur në adoleshencë dhe është martuar kur ishte 17 vjeç. Është ajo që jep urdhrat dhe organizon punët ë shtëpisë, por edhe të shkollës, parkut të lojërave, e të tjerë.

Me një familje kaq të madhe, e cila të ardhurat i merr në sajë të punës dhe donacioneve, nuk është çudi me ato që konsumohen në kuzhinë, por ai sërish është i gatshëm për ta zgjeruar familjen edhe më shumë.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme