Cavalli me të dashur 47 vjet më të vogël, ja cka i fali ai . . .(Foto)

Stilisti i famshëm, Roberto Cavalli fotografohet në plazh me të dashurën e tij 47 vjet më e re, Lina Nilsson.

Edhe pse diferenca e tyre në moshë nuk kalon pa u komentuar, ata asnjëherë nuk ngurojnë të dalin në publik së bashku.

Roberto Cavalli kohët e fundit i dhuroi të dashurës së tij një ishull në Suedi, dhe Linën atje e pret një vilë me katër dhoma gjumi dhe një pishinë në ishull.