Çka nënkupton kur sheh ëndërr sikur bie nga një lartësi

Të shohësh në ëndërr sikur bie është një ëndërr mjaft e zakonshme, sidomos për njerëzit që vuajnë nga depresioni.


Të shohesh ëndërr sikur bie do të thotë se ke humbur kontrollin dhe ekuilibrin në një moment të jetës, dhe konsiderohet si një prej ëndrrave më tipike që shohin njerëzit në periudha të ndryshme të jetës. Është një flamur i kuq që po të paralajmëron nënndërgjegjja se diçka në jetë nuk është në drejtimin e duhur.

sleeping

Mund të jetë puna, një marrëdhënie, shkolla apo situata financiare ku ndoshta ke humbur kontrollin. Kjo gjendje e krijuar mund të të shfaqet edhe në gjumë duke të provokuar mendime të tilla. Mund të jetë një aspekt i jetës që të mërzit më shumë dhe ka nevojë për më shumë vëmendje.

Nëse ëndrra të tilla, pra duke rënë, përsëriten, gjëja më e mirë që duhet të bësh është të adresosh ku e ke problemin. Sa më shpejt të fitosh një argument më shumë, aq më shpejt do të largohen të tilla vegime. Dhe mos harro, nuk je vetëm! Ëndrra me rënie nga lartësitë janë një dukuri e zakonshme.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme