Edhe një tjetër këngëtare shqiptare në Coachella

Por jo vetëm Bebe Rexha, Dua Lipa apo Era Istrefi ishin të pranishme në festivalin “Coachela’.

Një tjetër emër më i ri në muyzikë, ka prkur dhe shijuar atmosferën e këtij festivali.

Anxhelina Hadërgjonaj ka tërhequr mjaft vëmëndje me praninë e saj edhe për veshjen seksi që kishte zgjehdur posaçërisht për t’iu pështatur atmospheres së “Coachela”.