Gjen një arkë thesari të groposur në pyll, ja çfarë ishte ajo [VIDEO]

Derisa po kërkonte objekte me një pajisje për zbulimin e metaleve, hasi në një arkë thesari të cilën nuk e hapi.

Pasi që nxori arkën jashtë gropës ai lexoi një shkrim anash i cili e bëri atë mos ta hapte fare këtë arkë dhe ta kthente prapë aty ku ishte, transmeton Express. Po ta gjenit ju a do të ishit në gjendje të duroni dhe mos ta hapni atë?

Kjo arkë ishte groposur aty si pjesë e lojës më të re në internet Geocaching e cila i fron njerëzit që ta fshehin një pako me gjësende personale, një bllok shënimesh ku shkruhen të gjitha gjësendet që gjenden aty dhe ti fus koordinatat në aplikacionin e lojës që të tjerët vijnë dhe ti gjejnë. Por aty nuk lejohet marrja e gjësendeve pa lënë diçka tënden dhe ta mbash shënim në bllok.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme