Google Play Music ua lëshon këngët direkt nga kërkimi

Disa muaj më parë, Google Play Music prezantoi mundësinë për të lëshuar këngët direkt në kërkim – por vetëm kjo ishte në dispozicion vetëm për ueb.

Kjo deri më tani ka munguar shumë në aplikacionet mobile të shërbimit. Gjithsesi, së shpejti kjo gjë pritet të ndryshojë.

Tani Google po teston shtimin e të njëjtit funksion brenda Play Music për Android. Tipari i ri nuk është i lidhur me një version të veçantë të aplikacionit, pasi është vërejtur në të dyja versionet e Android, 7.9 dhe 7.10, kështu që do të thotë që ai arrin nëpërmjet një kalimi në anën e serverit.

Nëse e merrni këtë, kur kërkoni diçka në aplikacion do të shihni se sugjerimet automatike janë shtyrë më poshtë brenda menysë mëposhtë.

Mbi ato ju merrni rezultatet për artistin, albumin ose këngën që keni kërkuar. Dhe të gjitha këto kanë vepra artistike gjenden në të majtë dhe një buton Play në të djathtë.

Nëse prekni atë buton, këngët dhe albumet do të fillojnë menjëherë të lëshohen, ndërsa për artistët ju merrni një përzierje dhe kombinim.

Siç mund të prisni, nëse prekni diku tjetër brenda një rezultati kërkimi, do të drejtoheni në listën përkatëse të muzikës së kërkuar.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme