Huligani Ivan Bogdanov pritet si hero në Rusi (FOTO)

Ivan Bogdanov është pritur si hero nga disa huliganë rus pas ardhjes së tij.

Ivan Bogdanov është një prej huliganëve më të njohur në botën e futbollit.

Bogdanov që shquhet për incidente të ndryshme përfshirë djegien e flamurit shqiptar në duelin mes Serbisë dhe Italisë në Genova, ka shumë shokë në Rusi, përcjell “Lajmi.net”.

Ai është pritur si hero nga një grup i huliganëve rusë.

19