Ja liderët që janë kapur duke ‘adhuruar’ Kryeministrin kanadez (Foto)

Justin Trudeau ka një histori të gjatë dhe të mirë-dokumentuar se mund të mahnitë cdo lider botërorë që takon, duke filluar nga Mbretëresha Elizabeth deri tek Ivanka Trump.

Kjo vjen ndoshta për shkak të flokëve si “princi i Disney’ , shkruan “The Independent’.

Duket se gjithçka u bë më se e qartë kohët e fundit, kur  Ivanka Trump dhe Donald Trump u fotografuar duke e parë të mahnitur gjatë  vizitës shtetërore në Shtëpinë e Bardhë.

Por ata nuk janë as të parët e as të fundit, pasi lista e “adhuruesve” të tij është shumë e gjatë. ‘SYRI.net” ju sjell disa nga këta personazhe botërorë dhe situatat e sikletshme të komentuara pa fund nga mediat.