Ja, pse nuk duhet mbushur telefonin në bar

Momenti kur mbetemi pa bateri është shumë kritik dhe përpiqemi të gjejmë medoemos një zgjidhje, si për shembull ta mbushim natën në lokale ku pimë kafe apo në restorantet ku drekojmë.

Në të vërtetë jemi duke bërë një gabim shumë të madh. Drew Paik, themelues i Authentic 8 thotë se hakerat arrijnë të kenë qasje lehtësisht në prizat e mbushjes dhe wi-fi me anë të një teknike të quajtur “Juice Jacking”.

Ai ka bërë të ditur se USB që lidh telefonin me mbushësin është e projektuar për të transmetuar të dhëna personale. Kjo do të thotë se fotot tuaja, mesazhet, e-mailet dhe çdo gjë tjetër mund të përdoret nga dikush tjetër. E vetmja gjë që mund të bëni në raste kur telefoni mbetet pa bateri është ta mbushni atë në një vend të sigurt.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme