Ja se cili qytet shqiptarë ka më shumë beqarë, e cili më shumë beqaresha

Vitet e fundit duket se është rritur numri i femrave dhe meshkujve që janë beqar. Bëhet fjalë për femra dhe meshkuj mbi moshën 15-vjeçare. INSTAT ka ofruar shifra që kanë tregojnë se numri i beqarëve në Shqipëri është i lartë.

Kështu mesatarja e femrave beqare është rreth 23.1 për qind në shkallë vendi. Shumë më i madh është numri i meshkujve beqar. Është rreth 32 për qind në të gjithë Shqipërinë dhe vendin e parë çuditërisht e zë Dibra.

Më poshtë qytetet me numrin më të madh të femrave dhe meshkujve beqarë.

Harta e femrave beqare:

Tiranë – 27.2 për qind

Durrës – 22.6 për qind

Vlorë – 20.3 për qind

Korçë – 18.3 për qind

Lezhë – 25.1 për qind

Shkodër – 24.2 për qind

Elbasan – 22.6 për qind

Dibër – 24.9 për qind

Harta e meshkujve beqarë:

Tiranë – 33.9 për qind

Durrës – 31.5 për qind

Vlorë – 29.9 për qind

Korçë – 29.0 për qind

Lezhë -33.1 për qind

Shkodër – 32.8 për qind

Elbasan – 32.5 për qind

Dibër – 35.4 për qind

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme