Ja si duket pa uniformë, policja më e bukur kosovare! (Foto)

Merlinda Aliu është një ndër femrat më të bukura  kosovare  në radhët e policisë. Në media përfolet  si policja më e bukur shqiptare. Bukuria e saj vihet gjithnjë në qendër të vëmendjes dhe jo rrallë herë është diskutuar në media për pamjen e saj, e bukur dhe një police e zonja.

Fotografia e Linda B Aliu

Fotografia e Linda B Aliu

Fotografia e Linda B Aliu

Fotografia e Linda B Aliu

Fotografia e Linda B Aliu

Fotografia e Linda B Aliu