Kerimani te ‘Fate të Kryqëzuara’nga një fshatare në rol, sa e bukur në jetën reale (Foto)

Të gjithë kemi krijuar simapti për Kerimanin, halla të filmi ‘Fatë të kryqëzuar’.

Një perzonazh shumë karizmatik, e cila tregon sesi një femër mund të jetë shtylla e shtëpisë dhe kur është nevoja për të përfituar nuk ndalet para asgjëje. Por në jetën reale, aktorja Nursel Kose nuk është as një fshatare e pangopur apo lakmitare si Kerimani, edhe për më tepër nuk vishet si provinciale por si një zonjë e vërtetë. Plot klas dhe sharm shfaët aktorja në fotot që do shikoni më poshtë.