Kështu mund ta mbyllni Instagramin përgjithmonë ose përkohësisht (Video)

Mbyllja e profilit tuaj në Instagram mund të jetë e përhershme ose e përkohshme.

Megjithatë janë të shumtë ata që nuk e kanë ditur këtë dhe tani mund të mësoni lehtë këtë opsion.

Mjafton ta ndiqni këtë video për të parë se si përherë apo përkohësisht.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme