Këta janë nëna dhe babai i Majk (Foto)

Majku momentalisht është ndër reperat shqiptarë me të dëgjuar dhe me të dashur.

Kënga e tij e fundit, që titullohet “Fund”, është pëlqyer mjaft shumë si çdo projekt tjetër qe ky e sjellë, shkruan Magazina.al.

Pas sukseseve të Majkut pa dyshim qëndron familja e tij, sidomos prindërit, nëna dhe babai. Majku ka publikuar një foto në SnapChat, ku shihet pranë tyre i lumtur.

Sigurisht edhe prindërit e tij janë të lumtur dhe krenar me të arriturat e djalit të tyre.