Këta njerëz nuk dinë të plaken!

Shumicës së njerëzve nuk ju pëlqen plakja, sidomos personave të famshëm. Andaj, ata/ato janë në luftë të përhershme me këtë proces të pandalshëm natyror.

Armët e tyre kundër këtij procesi janë të njohura botërisht – ndërsa aty bëjnë pjesë kirurgjia plastike, kozmetika e avancuar, ushqimi, e çka jo tjetër.

Në përgjithësi mund të themi se – kush më herët e kush më vonë – shumica e njerëzve e humbin betejën më këtë proces. Megjithatë, duhet pranuar se, me kalimin e viteve, disa njerëz duken gjithnjë e më të pashëm. Por, kush janë ata?

Në vijim ju sjellim një listë të 10 personave të famshëm, të cilët sot duken dhe më bukur se që janë dukur 10 apo 20 vjet më parë. Të shkojmë me radhë, të shohim kush janë ata. /NGJYRA.COM/

Rob Lowe (52-vjeç)

Rob Lowe plakja

Brad Pitt (52-vjeç)

Brad Pitt  plakja

Johnny Depp (53-vjeç)

Johnny Depp plakja

Demi Moore (53-vjeçe)

Demi Moore plakja

George Clooney (55-vjeç)

George Clooney plakja0001

Salma Hayek (50-vjeçe)

Salma Hayek plakja

Ashley Judd (48-vjeçe)

ashley-judd plakja0001

Robert Downey Jr. (51-vjeç)

Robert Downey Jr plakja0001

Tom Cruise (54-vjeç)

Tom Cruise plakja

Kevin Costner (61-vjeç)

Kevin Costner plakja

Christie Brinkley (62-vjeçe)

Christie Brinkley plakja

Barbra Streisand (74-vjeçe)

Barbra Streisand plakja

Michelle Pfeiffer (58-vjeçe)

Michelle Pfeiffer plakja 00111

Naomi Campbell (46-vjeçe)

Naomi Campbell plakja 0001

Pierce Brosnan (63-vjeç)

Pierce-Brosnan plakja 00111

Susan Sarandon (70-vjeçe)

Susan Sarandon plakja

Sean Connery (86-vjeç)

Sean Connery plakja 000111

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme