Këto janë super makinat elektrike që pritet të dalin në 2017

2017 premton të jetë një vit emocionuese për makina elektrike si për prodhuesit e mëdhenj dhe të të vegjël.

Këtu keni disa nga krijimet me bateri që do të jetë infektuese për syrin e konsumatorëve dhe investitorëve në vitin e ardhshëm.

161219160901-rinspeed-electric-1-super-1691482559191161202092932-next-ev-2-super-1691482559182161219155716-techrules-electric-2-super-1691482559212160217161809-faraday-2-super-1691482559180161219155957-techrules-electric-power-unit-super-1691482559188makina1482559195