Kjo është bukuroshja që do t’iu bashkohet “Stupcave” (Foto)

Skeçi humoristik, “Egjeli” ka rifilluar me episodet e reja. Ndonëse me koncept të njëjtë, kësaj radhe janë shtuar edhe disa personazhe të reja.

 

Aldiana Trena është ‘nusja’ e komshinjve të Gjyles dhe Sheqës e cila ka freskuar projektin e “Stupcave”.

Më poshtë i keni disa foto të kësaj bukuroshe: