Kjo është policja e parë me mbulesë në Amerikë (Video)

Në një qytet të Amerikës ka filluar punën si police gruaja e parë myslimane. Qyteti Dirbort në Michigan nga tani e tutje do të ketë një police, femër myslimane e cila mban uniformë islame.

Sipas PressTV, Amel Shamut, e cila është e lindur në Amerikë, është policja e parë myslimane e cila bart uniformë islame bashkë me uniformën e policisë.

Shamut ka theksuar se mbajtja e shumicë është shndërruar në model për të gjithë në Amerikë. Policia e këtij qyteti ka thënë se Shamut ka ndikuar në përmirësimin e marrëdhënieve midis shoqërisë myslimane dhe stafit të tyre.

https://www.youtube.com/watch?v=BIXlE24so6w

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme