Kjo është risia e fundit në Messenger

Përmes këtij opsioni, përdoruesit mund të marrin sugjerime për veprimet e ardhshme, bazuar në kontekstin e bisedës që po zhvillohet.

“M” mund të ofrojë këshilla që shfaqen në një opsion të vogël që ndihmon të dërgohen para miqve, të merret një taksi apo të koordinohen planet me shoqërinë.

 

Një shembull i mirë për të shpjeguar M, është se kur dikush pyetet “Ku jeni?”, M do të sugjeroj të ndahet vendndodhja me atë person.

Për momentin, Messenger M është duke u provuar tek përdoruesit e iOS dhe Android në SHBA. Për të tjerët, përditësimi do të vijë eventualisht.

Në rast se nuk do të pëlqehet, opsioni i ri në Messenger, do të mund të fiket përmes ‘Settings’.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme