Kjo është shtëpia superluksoze e Remzije Osmanit (Foto)

Është ndër këngëtaret më të famshme të muzikës popullore.

Meqenëse që një kohë të gjatë këndon si “Bilbil i Myshtishtit”, ajo po ashtu gëzon pasuri dhe standard të mirë të jetës.

Këtë Remzije Osmani e ka dëshmuar edhe përmes një videoje ku prezanton oborrin e shtëpisë së saj të rregulluar bukur dhe me shumë shije.