Kosova dhe Shqipëria ndryshojnë pozitë në ranglistën e FIFA-s

Kosova dhe Shqipëria kanë ndryshuar pozita në ranglistën e re të FIFA-s për muajin shkurt.

Përfaqësuesja e Kosovës është ngritur në pozitën e 165-të, një pozitë më lartë sesa muajin e kaluar, derisa Shqipëria ka rënë për katër pozita. Kuqezinjtë tani janë në pozitën e 55-të.

Në krye të ranglistës mbetet Argjentina. Pas saj është Brazili, Gjermania dhe Kili. Top-pesëshen e mbyll Belgjika.