Kurrë nuk ua merr mendja çka do të thotë “i-ja” në iPhone?

Është ndoshta njëra ndër shkronjat më të rëndësishme në botë, por jo të gjithë e dinë me siguri se çka do të thotë.

Shkronja i me të cilën fillon fjala iPhone, është shkronjë ikonë.

Kjo shkronjë, i referohet fjalës internet, e cila po ashtu fillon me i dhe hera e parë kur është përdorur kjo shkronjë, është me emërtimin e kompjuterit iMac, shkruan The Independent

I lansuar në vitin 1998, iMac është fillimi i teknologjisë moderne të Apple.

Kur e kishte prezantuar atë kompjuter, Steve Jobs kishte thënë se kompjuteri kishte për darket konsumatorët që ekskluzivisht e përdorin internetin.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme