Ky është personi me të cilin do të martohet Kaderi (Video)

‘Beni Affet’, apo ‘Më fal’, është njëri ndër serialet turke më të shikuar në vend.

 

Të gjithë e njihni motrën e Baharit, Kaderin si një vajzë paksa të llastuar dhe nganjëherë problematike, transmeton Gazeta Express.

Ajo madje dashurohet me ish- shokun e vëllait të saj, Saitin.

Mirëpo, Kader më vonë do të dashurohet në një person tjetër, Mahirin me të cilin edhe do të martohet.

Për më shumë shikoni poshtë momentin kur martohen ata./Gazeta Express/