KY MESAZH ME VETËM 3 SHKRONJA, MUND TA BLLOKOJË ÇDO IPHONE (VIDEO)

Mesazhi me tre shkronja ka mundësi që përkohësisht ta çaktivizojë iPhone-in tuaj, thuhet sipas një hakeri që e ka bërë këtë eksperiment. Me marrjen e mesazhit, iPhone për një çast e ngrinë telefonin për rreth një minutë, dhe shpeshherë përdoruesit janë të detyruar ta ristartojnë telefonin e tyre. Përveç bllokimit të numrit nga mesazhi qëllimkeq, viktima nuk ka asnjë mënyrë për ta parandaluar sulmin, edhe pse efektet e saj janë të përkohshme dhe nuk punojnë në versionin më të fundit të iOS. Kur mesazhi me tre karaktere është pranuar, një iPhone do të bëhet përkohësisht i papërdorshëm, dhe prekja me gisht dhe butonat fizik nuk funksionojnë.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme