Mark Zuckerberg ka ndryshuar misionin e Facebook-ut

Për dekadën e fundit, misioni i Facebook ka qenë i qartë:

“T’ju japë njerëzve fuqinë për të ndarë dhe për ta bërë botën më të hapur dhe të lidhur”.

Në gjithçka që Mark Zuckerberg ka bërë gjatë kësaj kohe, ky mision ka qenë jashtëzakonisht i qartë.

Nga ndryshimet e ndërfaqes së përdoruesit në Facebook, në zgjerimin e territoreve të tjera të teknologjisë, siç janë tregjet, mesazhet e lëvizshme dhe kohët e fundit Stories së përdoruesit, thelbi i vizionit të Facebook ka mbetur i pandryshuar.

Kjo shpjegon se si Facebook kanë qenë në gjendje të  rritet dhe mbetet i rëndësishëm për kaq shumë kohë – pa shenja të ngadalësimit.

Misioni i Facebook po ndryshon.

Por në intervistën e tij të fundit, duket se toni  i Zuckerbergut ka ndryshuar.

Në intervistë, ai tha se misioni ka evoluar në:

“Për t’i dhënë njerëzve fuqinë për të ndërtuar komunitetin dhe për ta sjellë botën më pranë së bashku”.

Fillimisht, misioni i Facebook dukej më shumë për  rritje centrike. Ishte e tëra për të ndarë, për t’u lidhur dhe në thelb kishte rritjen.

Tani, si duket, kompania ka arritur rritje të mjaftueshme, e hapi tjetër i vërtetë nuk është vetëm shtimi i përdoruesve, por duke ndihmuar ata të lidhen dhe të mbësin të lidhur me njerëzit e duhur.

Sponsored by Revcontent
Are You Single? These 10 Countries Have Beautiful Girls For You
Take a Deep Breath Before Seeing Her Transformation
The 17 Most Shockingly Mismatched Couples Ever
This Is What The Shape Of Your Butt Says About You And Your Health
Si Të Rrisësh Gjoksin Me 2 Masa Nga Shtëpia Në 1,5 Javë!
Hot Girls in Bikinis
Përmirësoni Variçet Në Shtëpi! Pa Nevojën E Ndërhyrjes Kirurgjikale!
Minus 10-15 Vjet Në 7 Ditë! Si Të Bëhesh Më I Ri?
Revista “Sekrete Mjekesore” Siguron: 97% E Personave Jane Te Prekur Nga Parazite

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme