Mbështilleni vendin ku ju dhemb me foli të zakonshme dhe mos u brengosni: Teknika e lashtë jep rezultate të shpejta!

Kjo vlen për dhembjet e qafës, të shpinës, të krahëve, të gjunjëve dhe të thembrave, por ndihmon edhe te ftohjet.

Folia e aluminit nuk është e thënë të ju shërbejë vetëm në kuzhinë, ajo ka cilësi shëruese, transmeton Telegrafi.

Nëse keni probleme me dhembjet e duarve, atëherë gishtat, sipas nevojës edhe gjithë dorën, mbështilleni me folie.

 Këtë recetë të vjetër e praktikojnë rusët dhe kinezët. Në këtë mënyrë do ta zbutni, por edhe ta hiqni qafedhimbjen.

Në të vërtetë, kjo vlen edhe për dhembjet e qafës, të shpinës, të krahëve, gjunjëve dhe thembrave. Po ashtu mund të përdoret për trajtimin e gihtit dhe shenjave pas operimit.

Sipas traditës, mbështillni vendin e trupit ku ju dhemb me folie alumini dhe dhembja shpejt do të zhduket. /Telegrafi/

body-wraps-hero-1920x1021

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme