Meghan Markle dhe Princ Harry surprizojnë ‘Strehën e Grave në Texas’

Meghan Markle dhe Princi Harry po japin një dorë ndihme në Teksas.

Të dielën, Strehimi dhe Ndihma e Grave Genesis në Dallas – e cila pësoi dëme në shkallë të gjerë në stuhitë e dimrit në objektet e tyre të strehimit kalimtar, shkollën dhe zyrat – ndau falënderimet e tyre për Dukën dhe Dukeshën e Sussex.

Sot lajmi për dëmet tona arriti te Princi Harry dhe Meghan, Duka dhe Dukesha e Sussex!” streha, e cila synon t’u japë grave dhe fëmijëve në situata abuzive një rrugë drejt një jete të pavarur dhe të sigurt, shkroi në Twitter. 

“Përmes organizatës jofitimprurëse, ata po na mbështesin duke zëvendësuar çatinë në objektin tonë të strehimit kalimtar dhe duke na ndihmuar të plotësojmë nevojat tona të menjëhershme. FALEMINDERIT, FONDACIONIT ARCHEWELL!”

Donacioni i Sussexes përmes fondacionit të tyre jofitimprurës do të ndihmojë në zëvendësimin e një çatie të dëmtuar dhe në riparimet në Annie’s House, struktura e përkohshme e strehimit.

“Sot, ne u njoftuam se përmes veprimeve të organizatës jofitimprurëse të Dukës dhe Dukeshës së Sussex, Fondacioni Archewell, Princi Harry dhe Meghan do të bëjnë një donacion për të na ndihmuar të rikthehemi në këmbë,” tha Jan Langbein, CEO i Genesis Women’s.

Image