Mercedes projekton shenja në rrugë para makinës

Paralajmërimet dhe informacione të tjera janë parashikuar drejtpërdrejt në rrugë me Daimler Digital Light Technology.

Shoferi i një mercedesi do të jetë i informuar përmes disa shenjave në rrugë për gjendjen e rruges, përmes një teknologji të re.

Si pjesë e Tregtisë Motorike të Gjenevës, mercedesi ka prezantuar teknologjinë e saj “Digital Light”. Dy dritare dixhitale me pikturë njëkohore me një rezolucion prej mbi një milion piksele secili, ata hedhin simbolet drejtpërdrejt në rrugën përpara makinës , të tilla si një flok dëbore, një simbol të ndërtimit, kur i afrohet një kantier ndërtimi ose shigjetat për navigacion.

Modeli i parë i këtij mercedesi do të përfundojë në gjysmën e parë të vitit 2018, sipas një njoftimi për shtyp të Daimler .

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme