Musa i shpjegon Benardit se përse tradhtojnë femrat (Video)

Po vazhdon spektakli në Big Brother Albania 9.

Mbrëmë kanë debatuar dy prej protagonistëve në ‘shtëpinë” më të madhe televizive shqiptare.

Musa morri guximin të luajë rolin e analistit dhe i shpjegoi Bernardit se përse tradhtojnë femrat.

Për më tepër ndiqeni videon.