Mustang, vetura sportive më e shitur në botë

Me më shumë se 150 000 ekzemplarë të shitur në vitin 2016, Ford Mustang ka pushtuar titullin si vetura sportive më e shitur në SHBA në 50 vitet e fundit, mbi të gjitha falë rritjes së suksesit në Evropë dhe tregjet e tjera botërore. Madje rezulton të jetë modeli sportiv më i shitur në botë, shkruan Bordo.al. 

Së fundmi Ford ka paraqitur du edicione speciale, Black Shadow Edition dhe Blue Edition, të konceptuara për të dhuruar një stil edhe më të sofistikuar dhe sigurisht sportiv, në veçanti për klientët evropianë.

00041253

9000797790010841

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme