Në ceremoninë e martesës së princit Leka edhe një hoxhë

Dasma e Princ Lekës dhe aktores Elia Zaharia që u organizua të shtunën bëri “zhurmë” të madhe në gjithë botën.

Mediat ndërkombëtare u fokusuan në madhështinë e dasmës, duke shkruar artikuj për detaje interesante të dasmës.

Por, një detaj për të cilin nuk u raportua ështe se në ceremoninë e martesës ishte i pranishëm edhe një hoxhë në mesin e shumë të ftuarve ku u tha se kishte edhe familje mbretërore.

Familja mbretërore e Shqipërisë u dëbua nga vendi në vitin 1939, pasi vendi u pushtua nga fashistët italianë/Sakte.net