Në kohë krize, kjo këngëtare shkelë mbi mijëra dollarë (FOTO)

Kjo foto tregon se sa përfiton një këngëtare e turbo-tallavasë nëpër kafenetë me muzikë live. Qindra euro përfitohen në këtë mënyrë dhe në këtë kohë krize.

Këtë foto e sjellë gazetarja Kozeta Kurti duke shkruar në profilin e saj:

Une e njoh origjinen e ketij gjesti, por nuk do ta kuptoj kurre pse promovohet ende dhe s’do te rresht kurre se urryeri!
Askush s’e ka te lehte t’i fitoje; qe nga ai qe lyp lemoshe rrugeve, ai qe punon per t’i fituar per ta mbajtur frymen gjalle; ai qe rrezikon ne biznes; ai qe rrezikon burgun, madje edhe ai qe ne emer te tyre, i ve jetes se njeriut cmim dhe te vret!
Si mund te shkelen me kembe?