Prapaskenat e filmave të Hollivudit që nuk i keni parë kurrë më parë

E enjte, 27 Tetor 2016 – Sakte.net

Kur ne shikojmë filmat tonë të preferuar, rrallë mendojmë për profesionistët të cilët krijojnë portretet e superheronjëve, magjistarëve dhe karaktereve tjera në ekran.

Ekziston një anë tjetër e kësaj bote të fantazisë të krijuar në ekran të cilën ne nuk e shohim, transmeton Klan Kosova.

Shikoni më poshtë prapaskenat e filmave të Hollivudit dhe momentet qesharake.

Harry Potter

Marie Antoinette

Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back

The Matrix

The Lord of the Rings

Godzilla

Game of Thrones

Kill Bill