Publikohet remiksi i plotë i “Forca e bon fuqinë o Adriatik” (Audio)

Është publikuar remiksi i plotë i frazës tashmë të njohur në Kosovë “Forca e bon fuqinë o Adriatik”.

Kryetari i ri i Drenasit, Ramiz Lladrovci, kishte përdorur këtë frazë në një debat në Rubikon të KTV-së, dhe ajo u shndërrua në “hit” në rrjetet sociale. Kjo kishte ndikuar që këngëtari Dardan Osmanollaj të krijonte një remiks të cilin ditë më parë e lansoi në version të shkurtër.

Tani është publikuar versioni i gjatë tre minuta: