Sali Riza Gërqina dhe Ludvig Prenqi “Dallëndyshet” e vitit

Sali Riza Gërqina dhe Ludvig Prenqi janë fituesit e edicionit të 66-të të Kërcimeve nga Ura e Fshejtë.

Të dy fituesit ndanë pozitën e parë në stilin Dallëndyshe me nga 59.5 pikë.

Në pozitën e tretë u pozicioni Shkëlzen Goqi me 58.5 pikë.

Në stilin Këmbë fituan Alfred Prenqi dhe Arlind Shala me nga 60 pikë, ndërsa i treti ishte Teki Miftari.

Në garën në të cilën morën pjesë 10 kërcyes në stilin Dallëndyshe dhe 12 Këmbë, pat një numër të konsiderueshëm të shikuesve.

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë