Samanta Karaleva aksidentohet (FOTO)

Këtë të shtune u raportua për një aksident trafiku në Tiranë.

Mirëpo tani u zbulua se këngëtarja nga Shqipëria Samanta Karaleva ishte pjesë e këtij aksidenti.

Ja ku shihen fotot nga mbrapa dhe dyshohet se ajo është vet këngëtarja. smanata