Samsung asgjëson “Note 7″

Ditët janë të numëruara për Galaxy Note 7-tën. Në përpjekje për të mbrojtur përdoruesit nga njësitë e mbetura në qarkullim Samsung tha se do të dërgojë nga data 19 Dhjetor një përditësim i cili do të thyejë telefonët.

Në një njoftim për shtyp Samsung tha se mëse 7% e telefonëve të shitur akoma janë në qarkullim. Në 30 ditët e ardhshme Samsung do të sigurohet që telefonët të jenë të papërdorshëm.

Krahas limitimit të funksionaliteteve të baterisë, me përditësimin e ri Samsung do të bllokojë valët celulare dhe Wi-Fi. Nëse keni një Note 7 dhe akoma nuk e keni rikthyer ju ftojmë të ndiqni udhëzimet në faqen zyrtare të Samsung.