“Samsung” ka gjetur shkakun e nxehjes së “Galaxy Note 7″

Kompania “Samsung” duket se ka gjetur shkakun që shkaktonte nxehjen e baterive të “Galaxy Note 7”.

Samsung kur tërhoqi nga tregu “Note 7”, premtoi se do të hetonte për të gjetur shkakun pse nxehet bateria e këtij telefoni të kushtueshëm

Sipas disa raporteve, “Samsung”, ka gati përgjigjet e të gjithë testimeve, dhe shume shpejt do ua paraqesë, autoriteteve vendase si dhe ato amerikane. E më pas për tu bërë edhe publike për të gjithë. “Samsung” vitet e fundit ka krijuar ndër smartfonat më të mirë në treg.