Samsung sjell XCover 4, rezistent ndaj ujit dhe pluhurit

Marka e telefonave Samsung ne vazhdimësi është kujdesur që tu garantoj klientët të zotërojnë produktet më të avancuara që plotësojnë nevojat dhe kënaqësitë e tyre.


XCover 4 është është bërë që të përdoret në kushte ekstreme, gjithashtu ky telefon i mençur përfshin  një gamë të madhe me karakteristika fantastike, përfshirë themelet bazë të Galaxy në dizajnin e tij.

Një element themelor bazë i Galaxy XCover 4, është i pajisur me një IP68 rezistente ndaj pëlhurave dhe ujit.

I pajisur me karakteristikën e rritjes së ndjeshmërisë së ekranit, edhe kur përdoret me mbulesë, është i lehtë për ta mbajtur dhe përdorur si telefon të mençur.

Përveç kësaj, butonat e fortë në XCover 4 janë lehtësisht të përshtatshëm për qasje të shpejtë për të përdorur aplikacione të shpeshta, të tilla si ndriçuesi LED apo kamera, si dhe për të maksimizuar komoditetin e tij.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme