Shikoni ngjashmërinë e madhe të Princ Harry-t dhe gjyshit Princ Philip në të 30-tat e tij

Me mjekrën e tij të kuqe të ndezur, sytë blu dhe buzëqeshjen e lehtë, ushtari i vrullshëm në foto mund të jetë Princi Harry.

Por, ylli i  kësaj kopertine është në të vërtetë gjyshi i tij Princi Philip në moshën 36 vjeçare.

Fotografi mbretëror Chris Jackson së pari vuri re ngjashmërinë mbresëlënëse midis dyshes, pasi zbuloi një kopje të revistës Franceze të vitit 1957, duke shfaqur Dukën e Edinburgut të veshur me Veshjen Tropikale të Blues dhe Royal, një regjiment kalorësish të Ushtrisë Britanike.

Fotoja e Princit Philip mendohet të jetë ngjyrosur bardh e zi – por mimika, ngjyra e syve dhe flokët e fytyrës së Dukës janë pothuajse identike me Harry.

Harry madje veshi të njëjtën uniformë – një nga 22 Urdhrat zyrtarë të Veshjes për Blues dhe Royals – në 2012, ndërsa ishte në Bahamas si pjesë e një turneu Jubilee Diamond.

Kopertina e revistës u botua në të njëjtin vit që Philip-it iu dha titulli i një Princi nga gruaja e tij, Mbretëresha Elizabeth II.

Harry aktualisht është në Mbretërinë e Bashkuar për herë të parë që kur u largua nga familja mbretërore vitin e kaluar.

Image

Image