Shtëpia e re e familjes Obama (Foto)

E mërkurë, 09 Nentor 2016  –  Sakte.net  /

Pas shpërnguljes nga Shtëpia e Bardhë, familja e presidentit aktual të Amerikës, Barack Obama do të zhvendoset në Kalorama, të Washington DC.

Edhe pse vështirë të lëshojnë Shtëpinë e Bardhë, një shtëpi mahnitëse dhe të bukur, Obama me gruan e tij dhe dy vajzat përsëri nuk do të zhgënjehen, pasi shtëpia e tyre e ardhshme është po aq e bukur.

Shikoni se si duket shtëpia e re ku familja Obama do të jetojë: