Si në pistat e modës, shkëlqejnë çifti i famshëm Obama (Foto)

Michelle Obama ka shkëlqyer në darkën e fundit si zonjë e parë me një fustan ari.

Ky ishte një moment edhe i ëmbël edhe i hidhur për çiftin Obama të martën, të cilët u përshëndeten me kryeministrin italian Mattero Renzi dhe gruan e tij, të cilët po qëndronin për vizitë zyrtare në darkën e fundit, para se presidenti Obama të lirohet nga  detyra.

Obama kishte premtuar se “ka ruajtur më të mirën për në fund”, ndërkaq zonja e parë mbajti premtimin, teksa ka shkëlqyer me veshjet e porositura nga atelieja e Versace.

Obama-t përshëndeten Renzin dhe gruan e tij Agnese Landini, të cilët gjithashtu dukeshin për për mrekulli.